Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur kunde du





du
väntade uppe när jag slutade sent






men du ger mig



ingen jävla chans




Fri vers av Christian_H
Läst 341 gånger
Publicerad 2006-10-03 12:33



Bookmark and Share


  volatile
ja.. du fångar saker med så få ord, men ändå så bra! och det där, det gör jävligt ont.
2006-10-10

  Vildaste
ont, ont,
men du fångar orden underbart/vilda
2006-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Christian_H
Christian_H