Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är just då jag vill bli bekräftad

 

Ser in i din blick

betraktar dig i ett macroperspektiv

En svettpärla rinner längs din tinning

och fortsätter ned för min kind

Blåaste iris möter havsfärgade

och bildar en alldeles unik nyans

Varje muskel samspelar som i en argentinsk tango

Kroppar formas efter varann

andning synkroniseras, och varje liten suck

registreras av diafragma

Din tyngd gör mig levande

jordsmaken i munnen befriar

havsfärgerna bildar stormvågor

och egentligen är det just i detta ögonblick 

du borde säga allt det där du tar för givet

att jag redan vet

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Agnes
Läst 540 gånger
Publicerad 2006-10-03 15:12



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
jag vill säga "jag älskar dig" för det känns så
2010-04-16

  Albert
tänk att du skrivit om en argentinsk tango
2007-04-24

  Uffe Agnetun
Vem är jag att kommentera detta annat än genom ett enkelt jättebra!
2006-10-04

  Howlit
Så stillsamt och... inväntande. Kärleksfullt till max. Det givna borde läggas fram i ljuset lite oftare... visst är det så...=)
2006-10-03

  Olof Dahlin
"och egentligen är det just i detta ögonblick
du borde säga allt det där du tar för givet
att jag redan vet"

Det där gjorde en annars alldagligt vacker dikt till en underbar djupanalys av förhållanden ;)
2006-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Agnes
Agnes