Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vänskap är det finaste som finns!!!


Till min vackra pojke!



Vackra pojke ringde ikväll.

Vacker ren vänskap mellan oss.

Han saknade mig,

mina tårar rann för vår vackra vänskap.

Vi kan ligga tett inpå varandra,
ge värme, trygghet utan krav.

Jag älskar dig min vackra pojke!/Vilda




Fri vers av Vildaste
Läst 288 gånger
Publicerad 2006-10-04 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildaste
Vildaste