Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dä blir varrer.

Dän störst trössta
ä å vet
att dä blir varrer
baar ill ha vôôr

för dä ä väl ingen
såm tror
att dä blir bätter

när önn ä nästan fraam
sä jävvles dä ijänn

när ônn tror,
nu lôkkes ja,
går dä ôôt hällvett

när e räkkning ä betald
så kåmmer dä att e ny

när löninga äntligen kåmmer
då ä ho alldeles för litta

nu tror ja säkert
att ni hôller mämmä

att dä blir varrer
baar ill ha vôôr




Fri vers av raggnarr
Läst 203 gånger
Publicerad 2006-10-04 07:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

raggnarr