Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gung

kära

har kört fast
i sörjan

behöver
din hjälp att
gunga loss




Fri vers av Anders P VIP
Läst 247 gånger
Publicerad 2006-10-04 10:12



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Du är lurig. Sitter du fast i berget också?
2006-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP