Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se mig



Önska du kunde se
inte igenom min själ
mitt jag
inte mig

se mig nu och så
om du bara kunde se
inuti mig





Fri vers av Malin Johansson
Läst 298 gånger
Publicerad 2004-11-25 20:47



Bookmark and Share


  Bellabella
Bra beskrivet gumman...Äslar dig:)Massor!
2004-12-01

  Markattan
Alla behöver vi ibland bli sedda. Fint beskrivet.
2004-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.