Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
texten reviderad


Murars talande stenar

Tomma salar, kalla stengolv
syre ramar in alla rum  
i väggar satta ekon
av läppars sorl

vallgrav byggd till skydd
hästar betande i lummig grönska
av tiden sedan länge skymd
lagd i glömska

murar, nu raserade
de tornar upp sig
för en bit historia




Fri vers av Rosen VIP
Läst 403 gånger
Publicerad 2006-10-04 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP