Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vakker fruntimmersöög.

Vakker fruntimmersöög
å kniver ä dä
rädderst ja ä fôr.

Sår åttå kniver
går dä å sätt
plåster på.

Sår ätter fruntimmer
finns dä inga bot ôôt
för de ha täjj både
pänningera å husjeråda.

Å te råga på allt
knäkker de troa
på sanninga.




Fri vers av raggnarr
Läst 234 gånger
Publicerad 2006-10-05 07:56



Bookmark and Share


    Bim
Blunda!Hälsn.Bim
2006-10-07
  > Nästa text
< Föregående

raggnarr