Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig mer

Jag står vid vattenbrynet
Tittar ut över den blanka vattenytan

Under den finns mörker
Dit kan ingen någonsin se

Där kan solen aldrig lysa



Jag håller min sten hårt i handen
Men jag är redo att släppa taget

Jag tar ett steg fram
Kastar stenen så långt jag kan

En dov plums -
och stenen är under vattenytan

Det går ännu svallvågor
Men jag vet

Att snart kommer solen
aldrig mer att lysa -

på min sten

En sten av självömkan
och själviskhet




Övriga genrer av Klara_
Läst 580 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-05 16:01



Bookmark and Share


  nastasia
Man blir lätt splittrad av din text.
2006-12-30

  Emilia Berg
Väldigt vacker och genomtänkt dikt där du vet svaret själv, du har kommit långt i livet inte med åldern men med djupa tankar.
2006-10-17

  Daniel lindqvist
Så sant och verkligen snyggt skrivit;)
2006-10-17

  E-rik08
alla bär vi nog på en sten vi borde göra oss av med, bra att du kastar iväg din innan det är för sent!
2006-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Klara_
Klara_

Mina favoriter
och Gud log....