Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du, Du, Du


jag skrev en dikt om dig
och om alla mina andra älskare oxá
sa tro inte att du betydde
n á g o t
bara for att jag satte ord pa just dig
jag gav dina läppar
ett namn

och viskade dig i sömnen

jag kysste dina ord
och din tanke
Lurad av dina bländvita tänder.
TACK!
Tick. Tack.




Övriga genrer av Hilda Sofia
Läst 322 gånger
Publicerad 2006-10-05 16:04



Bookmark and Share


  the_Misery13
jag gav dina läppar
ett namn.

Vilken oerhört vacker passage.
2006-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Hilda Sofia
Hilda Sofia