Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sanning. Kärlek. För tidigt.


Hur säger man \'Älskar\'

Tystnad kan bryta med en

om man ensamt står

inför dess ögon,

Tystnad

 

Ekar

Dina ord ekar överallt,

tar över tystnaden

jaa, tar över allt

 

NEJ!

Hatar att behöva titta på dig

utan att våga,

utan att klara av att bryta tystnad

och säga

att jag gillar när du ler

 

Och sitta och titta på

när du försöker se elak ut

är som en hel

komedi serie

Roligt

för inget i dig är läskigt

inget är Elakt

 

Och när du tittar på mig

Svimmar jag nästan

Kan inte hålla min penna

kan inte släppa blicken

och jag; feg som jag är

kan inte äns säga att du är snäll

 

Och kramarna du delar ut,

är mer

är allt

för då kan du få mig

då kan jag inte längre hålla benen

att stå upp

 

Men ändå

Tystnad 

 

Feg som jag är kan jag inte säga

att du alltid kan vara den

som kan få mig falla på knän

du är den som kan få mig att

Älska

 

ditt leende värmer mig innuti och

din blick värmer mig utanpå

och ändå så dödar jag dom

med ord som inte passar in

i det som för mig är

Kärlek

 




Fri vers av Jinzan
Läst 263 gånger
Publicerad 2006-10-06 07:47



Bookmark and Share


    Soleina
Den var fin!!!
2006-10-20

    Psygirl-or not
SÅ fin...
2006-10-15

  Ida
guu va fiin!! Jag tror i know the feeling.. du vet
men den var ju jätte vacker gumman!! PUSSAR O KRAMAR PÅ DIG <3
2006-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Jinzan
Jinzan