Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hm...alltför ofta hamnar man här...


Godag förnuft...



Godag förnuft vad trevligt att du tittade förbi...

fröken förnuft gör lite nytta här nu så inte subban dregg strular till det...

subban e våt, kåt...särar gärna extra..STOPP!!!

adjö förnuft vad trevligt att du tittade förbi...välkommen lite senare igen e du snäll...




Fri vers av Vildaste
Läst 267 gånger
Publicerad 2006-10-06 16:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildaste
Vildaste