Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag gjorde allt som stod i min makt flicka lilla!!!


Min lilla flicka

Skribent: Poetvilda 28
Skriven: 2006-09-21 [00:28]
Kategori: Smärta
Alstertyp: Text Kod för SMS-Tjänster: P563238


Min lilla flicka

--------------------------------------------------------------------------------






prins nya låt på högsta volym,

sminkar trötta ögon för att ta mig ut i staden gud glömt,

ser honom på håll, benen skakar, men rätar på ryggen,

går med blicken riktat rakt fram, hans ord hörs över hela gatan skriker What!!!

Jag ger en gest åt honom som gör att folk börjar titta snett på honom...hans blick möter min jag spänner ögonen i honom till slut sänker han blicken blir ynklig...

Trött på att gömma mig, det som gör ont är att en liten flicka sitter innlåst i hans lägenhet medan han super sönder sin skadade hjärna...

En dag hoppas jag att flickan förstår mitt beslut att lämna missären...

jag sväljer tårarna för liten flicka som såg mig som hoppet...

det hon inte vet är att jag kämpat med myndigheter för hennes skull...lilla flicka en dag kommer du ifrån den onda man som ska vara din far men han är ett avskum...




Fri vers av Vildaste
Läst 235 gånger
Publicerad 2006-10-06 16:23



Bookmark and Share


  volatile
oh. rädda henne därifrån. röva bort henne! det gör ont att läsa det här!!
2006-10-10

  LillasysterKanin
Fy Fan va hemskt, borde inte myndigheterna fatta bättre än såhär?
Du skriver väldigt vackert, 3:de diktien jag läser av dig nu!

Stor kram o hoppas de snart kommer på bättre tankar
2006-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Vildaste
Vildaste