Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är jag det, ha


Ronja Rövardotter...



Önskar jag var den tuffa tjejjen som fick växa upp bland alla mystiska farligheter i skogen.

Mattis kommer gråtandes lyfter upp mig skriker

:-Du e mitt barn!!!

Jag och Birk blir stora, slutar röva, lever i björngrottan på sommrarna.

Vi badar nakna vid älven, bygger upp kärleksnäste där alla älskar varandra.

Vi får ett barn som givetvis ska heta Vilda,

vi går ofta till skallepers grav o lägger vildblommor...




Fri vers av Vildaste
Läst 266 gånger
Publicerad 2006-10-06 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildaste
Vildaste