Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en vardaglig förnedrelse...


Som en sil emot venen!

Skribent: Poetvilda 28
Skriven: 2006-08-02 [16:39]
Kategori: Liv / Död
Alstertyp: Text Kod för SMS-Tjänster: P554875


som en sil emot venen

--------------------------------------------------------------------------------


Farlighet örfilar upp mig så jag hamnar i ett transtillstånd.

Det verker i tinningarna.

Som en sil emot venen försvinner jag till en annan värld avtrubbad, ser stjärnor.

Går ur min kropp, ser mig sittandes på knä, ögonen är tomma, bedjande.

Går in i kroppen för att försvara mig...men det är försent,

ett mantra i mitt huvud

:- Du tycker om detta du är inte värd något annat...




Fri vers av Vildaste
Läst 271 gånger
Publicerad 2006-10-06 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildaste
Vildaste