Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För en kort sekund var jag vacker kvinna, även innför mig själv...


Självrespekt!!!




Står framför spegeln,

liten flicka e borta nu,

liten kaosflicka håller på att växa in i en kvinnas kropp och förnuft...

blundar några sekunder, tittar och ser med förvåning att kvinnan står kvar rakryggad,

blicken e klar, ett leende kommer över hennes läppar,

hon e ren och håret e långt vågigt, men hon döljer inte ansiktet,

orginelt utseende, men vackert

hon säger högt SJÄLVRESPEKT sedan går hon ut med bestämd attityd att adrig mer gömma sig!!!





Fri vers av Vildaste
Läst 277 gånger
Publicerad 2006-10-06 16:42



Bookmark and Share


  W.Riter
Så ska det se ut! Respekt på alla nivåer.
2006-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Vildaste
Vildaste