Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
resultat av förpoesikväll tillsammans med Talema här på poeter


Jag hoppas du inte är ogräs

du står i blom
och jag undrar
”qui est”

för det är höst
och blommor
blommar inte nu

men du




Fri vers av fröken bäckström
Läst 440 gånger
Publicerad 2006-10-07 01:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröken bäckström
fröken bäckström