Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
livet blev inte som man tänkt...


kryper i min oaslägenhet




underbar dag visst var det vackert,

sen hade du farlighet en dragningskraft som jag fan inte kunde stå emot...

du...jag ...blickar, ilska, passion...våra blickar sa mer än ord...

utanför min port du stannade log...mina tårar rann..hela jag krampade för dig ditt kräk,

vi ses imorgon sa du?!

varför?...för att plåga mig mer...

du har förstört mig!!!

och jag e så dum så jag ligger och kryper i min oaslägenhet o gråter över dig ditt kräk




Fri vers av Vildaste
Läst 251 gånger
Publicerad 2006-10-08 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildaste
Vildaste