Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så var det punkt!


ÖVERGREPP




Hans ena hand rör vid mitt bröst,

jag stelnar till...han säger det är så man gör när man älskar varandra,,,

Jag tittarut igenom fönstret vilket kommer att bli en vana för mig i framtiden...\'hans händer glider mellan mina ben, jag är långt ifrån elaka mannen, men jag vill till MAMMA!!!

bilen stannar, han beordrar mig att gå fem minuter efter honom, ingen får se oss ihop...

jag har fullt upp att kolla klockan samtidigt vart han går...

han öppnar med ett brett leende, jag går med lätta små steg in,

trycker mig längst väggen som en rädd liten fågelunge utslängd ur sitt bo...

det händer något väldigt fort, jag ligger i fosterställning, gråter, skakar, kryper in på toaletten blöder känns som jag ska svimma..han bankar på dörren vill fortsätta...

på vägen hem tittar jag tyst ut genom fönstret...

hem till min syckel som är helt ovetande om min skam...vet inte riktigt vad som hänt...vet bara i det ögonblicket försvann flickan i mig..

på vägen hem outhärdliga smärtor...fanns inga alternativ än att stanna slänga de blodiga trosorna i nån buske i den lilla \"idylliskA by där inga farligheter händer...


--------------------------------------------------------------------------------

Skribentens egna kommentar:
så var det...

--------------------------------------------------------------------------------




Fri vers av Vildaste
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-08 00:27



Bookmark and Share


  Nina Nightwish VIP
Jäkla skitstövel! Stackars dig:( har precis fått reda på att en nära familjemedlem råkade ut för samma sak från hon var fuya tills hon var nio..
2010-05-22

  Emilia Berg
fy fan, jag blir illa berörd och lider med dig. Kram
2006-10-18

  Micael Axelsson
Asså... FY FAN!!
Såna som han får en att skämmas att vara man... eller NEJ, Han borde skämmas över att Han ALDRIG blev en.

Dina ord berör, och skär djupt... ont!!
2006-10-10

  Sländan
Usch så hemskt.. Träffsäkert skrivet, det lämnar nog ingen oberörd. Inte mig i alla fall.
2006-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Vildaste
Vildaste