Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sanningen svider...


Jävla sanningen kanske!!!

Duktig flicka



Upp i tid idag,

duktig flicka,

ringa en gammal vän prata vardagliga vanliga saker som man ska,

jag drar några vita lögner om att mitt liv är mkt ljusare nu...ja vad fan skulle jag säga...

jävla sanningen kanske, att jag skakar av ångest, att ölen ropar på mig, att benzona ligger i skåpet och skrattar förnedrande...att kurden lockar fortfarande fast han spottar på mig som en hora...

att jag saknar de hårda förnedrande slagen som fick mig att försvinna en stund...se stjärnor...nä jävla sanningen går inte att säg...för vem fattar den...jo min mänskliga vän förstår ganska väl, men det är tufft för henne att höra mina konstiga sjuka äventyr som jämt slutar i katastrof...

men jag ljuger ju inte helt...vissa dagar funkar ganska bra, igår var jag duktig flicka, och det var trevligt med vänner på konsert även om jag skakat hela dagen över att behöva ta mig ut...

Köpte en skiva igår av en brud som spelade superbra...jag var den ända som dansade, även fast jag var den ända som var nykter...

lyssnar till hennes ljuva stämma och försöker njuta,

ska nog ringa mänsklighet snart, saknar henne, stackare att behöva prata med en jobbig tjejj som mig...men ja hon vet att jag iallafall försöker leva ett bättre liv...

Det finns inte många fler än henne som kan förstå och ge mig råd...för de har inte varit där!

Tack headmusic att du alltid finns kvar!!!

all kärlek till dig!!!




--------------------------------------------------------------------------------

Skribentens egna kommentar:
Tack headmusic för allt!!!




Fri vers av Vildaste
Läst 224 gånger
Publicerad 2006-10-08 00:32



Bookmark and Share


  PPQ
hoppas verkligen folk läser dina texter... de är äkta
2010-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Vildaste
Vildaste