Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske du älskar mig, men har inte tid...


Varför födde du mig?




Sluta plåga mig mamma...

snälla låt mig få bara va den jag är...

Du ger mig sådan fruktansvärd ångest, du suger ut all min energi...

vem tror du att du är egentligen...varför i helvete födde du mig för att sedan plåga mig resten av livet...

jag är så trött mamma, snälla du har gjort ditt val...elaka mannen o du...

ha ni det finnt i ert nymålade hus, med era nya tavlor på väggen som du pratar om...och sitt och fika på er stora gräsmatta som elaka mannen klipper varje dag frenetiskt...den gräsmattan äcklar mig mamma vet du hur mkt han förnedrade mig där i huset, runt huset...MAMMA!!!

jag orkar inte ha dig i mitt huvud mer mamma hör du det!!!




Fri vers av Vildaste
Läst 263 gånger
Publicerad 2006-10-08 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildaste
Vildaste