Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en av de mest hatade männen i Sverige...


Lägga en svart ros!





Du trodde du hade mig i ett hjärngrepp,

det hade du oxå,

men nu ska jag vandra själv på mina stigar...

riktiga stigar inte låtsas...låtsas gör ont ...

du kommer alltid finnas i min hjärna tills du ligger i din grav...

den dagen ska jag gå in i kyrkan lägga en svart ros på din kista...

hoppas du får ett straff för allt du gjort mig o alla barn som du trasat sönder ditt satans helvete...




Fri vers av Vildaste
Läst 258 gånger
Publicerad 2006-10-08 09:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildaste
Vildaste