Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
livet kan vara roligt ibland...


Mina flickor!

Läsa Text
Skribent: Poetvilda 28
Skriven: 2006-09-24 [02:00]
Kategori: Kärlek
Alstertyp: Text Kod för SMS-Tjänster: P563779


Mina flickor!

--------------------------------------------------------------------------------






Ada kommer springande med fin klänning på sig,

sätter mig på huk får stora kramen och en puss...

en öl till mig och läsk till Ada,

Rut har likadan klänning jag får ett brett leende av även henne...

Mina älsklingar utan er vore inte livet värt att kämpa,

men jag lämnar er aldrig mina flickor!!!


--------------------------------------------------------------------------------

Skribentens egna kommentar:
Det finns fina stunder med livet trots allt...




Fri vers av Vildaste
Läst 256 gånger
Publicerad 2006-10-08 09:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildaste
Vildaste