Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att inte kanna sig hemma nagonstans...


Y me preguntas de donde soy...


Yo no sé de donde soy

me desperté en Barcelona




Övriga genrer av Hilda Sofia
Läst 304 gånger
Publicerad 2006-10-08 15:21



Bookmark and Share


  Lola
Mathias, liksom... kan inte låta bli att skriva lite spansk poesi i kommentarsrutan! =)
A ver si puedes componer pesia en catalan, precioso!
Iallafall, tillbaka till dig sötnos - istället för att känna sig splittrad i sin identitet, bättre att anamma alla kulturer. Jag är Spansk, Svensk, Katalansk och lite till - jag vill inte välja bort någon del mer än någon annan. Jag vill vara en kulturell smältdegel. Jag vill avskaffa alla gränser.
Jo. ALLA gränser.
Kram!
2006-12-27

  raspen
Koncis och total.
2006-10-09

  a h de v
bra dikt!! vill läsa mer av dina spanskdikter.
2006-10-09

  Isla Estrecho
Siempre me preguntan de donde vengo
Está escrito Suecia en el pasaporte que tengo
Nací en el norte en el bosque profundo
Pero no soy Sueco
Soy ciudadano del mundo
2006-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Hilda Sofia
Hilda Sofia