Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan känns láng, älskling



Jag skriver en dikt och jag
gráter dina tárar älskling
Jag förlöser en stjärna
och det gör ont
och i garderoben
ligger kläderna
prydligt i hög och
storleksordning
Där dansar en älva
och lockar med
sin sáng männen
till sig och hon
förför dem i väntan pá

prinsessan

den riktiga kärleken


hon.




Övriga genrer av Hilda Sofia
Läst 352 gånger
Publicerad 2006-10-08 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hilda Sofia
Hilda Sofia