Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt från mitt hjärta till min systerson Matthew!


Till Matthew

Dina ögon glittrar,
som vattnet du badar i en sommardag.

Ditt skratt klingar,
som de vackraste toner man någonsin hört.

Din charm ingen kan motstå,
som det charmtroll du är.

Du är envis,
som den envisaste åsnan.

Du ler,
och hela världen ler.

Du rusar mot mig,
och ropar \"oster annli\".

När man får vara med dig,
då är livet som bäst.

Är du ledsen,
då är jag ledsen.

Är du glad,
då är jag glad.

FÖR JAG ÄLSKAR DIG MATTHEW!




Fri vers av Annelie E.B
Läst 613 gånger
Publicerad 2006-10-08 17:12



Bookmark and Share


  Bissen
Otroligt vackert och sött!
2007-03-19

    Veronica Eriksson Blok
Och han älskar dig lika mycket han med:)
2006-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Annelie E.B
Annelie E.B