Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mörker

när höstens mörker
stjäl ljuset ifrån dagen
dricker jag månsken




Bunden vers (Haiku) av Anders P VIP
Läst 298 gånger
Publicerad 2006-10-08 18:43



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Vackert..'dricker jag månsken'..
2006-10-08

    Bodil Sandberg
Mumselimums...månens källa vill även jag dricka ur...underbar o målande lyrik!
2006-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP