Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mindre än ingenting

Du är en asätare
lever på spillrorna av självkänsla
från de människor du lyckas bryta ner
drar dina nära i smutsen
för att göra dem mindre
för att växa ännu en liten bit över dem
tar ut dina motgångar på de som älskar dig
spottar på de som behöver dig
du är så liten
så det enda som kan vara mindre
är en människa som är
ingenting

du kan ju försöka med mig
igen
det lyckas inte längre
men låt dem vara
som jag älskar
försök inte komma åt dem
aldrig
någonsin
det är den dagen du kommer bli
mindre än ingenting




Fri vers av Wodan
Läst 279 gånger
Publicerad 2006-10-08 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wodan