Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja vafan ibland e man kåt... \"skrivit i ett andetag\"


Låter min kåthet flöda...



han ska ju bara stryka sina händer över min kåta kropp, som egentligen skriker efter kärlek, men jag låter honom ta på min kropp som om jag var ett hondjur, jag stönar av kåthet, jag älskar det...jag ser i hans ögon att han älskar mig de minuterna jag är sådär vullgär, särar stönar, låter min kåthet flöda ur mig...men efter jag fått den där kicken vill jag inte va med längre, det är inte jag längre, jag är ju bara en liten flicka, okåt och han flåsar älskar mig fortfarande några minuter till, jag känner skam skuld,han ska komma igen, jag gråter inte, jag bara stirrar apatiskt in i väggen när han gått...jag vet att det hjälper inte att ringa nån vän nu...vad ska de göra...jag vet ju så väl att jag kommer låta honom stryka sina händer över min kropp igen fast jag skriker efter kärlek...




Fri vers av Vildaste
Läst 350 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-09 04:37



Bookmark and Share


  *Camilla*
den var fint skrivet
du fick fram det du ville få fram
Du ville ha kärlek
du ville bara ha kärlek, egentligen
inte bara det han gav dig.
FINT
2006-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Vildaste
Vildaste