Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya Kapitel


Visst är sidan du minns.
Allt det bästa du fann.
Stunden du lät dig se.
När droppen stilla i luften var,
När känslan i kroppen var kvar.
Små tankar mot stora mål,
Dina ord till morgondagens skål.

Vad talar till dig?
Vem vänder ditt blad?
Berättar med orden ditt sanna jag.

Imorgon är du var du vill vara.
Men bara du kan vända det blad,
Som blir din morgondag.




Fri vers av Samuel VIP
Läst 265 gånger
Publicerad 2006-10-09 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Samuel
Samuel VIP