Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Nej tack....

Låt mig slippa
låt mig
va
tvinga mig inte
vara med
eller
delta

Behåll
era bojor
och klubbar
jag kräver
fri sikt
när jag
grubblar

Jag ger fan i
vänskapsband
jag avskyr
din
hjälpande
hand

Så låt mig
stå över
är det
enda jag
kräver
enda
jag behöver




Fri vers av A.Q.S
Läst 544 gånger
Publicerad 2006-10-09 17:56



Bookmark and Share


  The Stargazer
Kan tycka att raderna är lite väl korta ibland, men det verkar vara din stil. Annars var den en väldigt charmig dikt.
2006-10-10

    Erika H
rappt skriven
det riktigt smäller till om den här
och visst känns det nödvändigt att säga nej (tack) ibland
och visst är det i de situationerna som man ska respekteras extra mycket
snygg!
erika
2006-10-09
  > Nästa text
< Föregående

A.Q.S
A.Q.S