Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om någon tar illa upp att jag kallar finländare/-skor för finnar så ber jag om ursäkt. Men det skulle helt enkelt inte passa då. Och jag gillar finnar killar! ;) *flirta*


Fina finnar killar

Jag har fina finnar
killar
i mitt rum
som är skumt

Åh, fina finnar killar
Kyssa mej
och få ej
en smäll på kinden
som skickar er till vinden

Fina finnar killar
som snackar så väldans
konstigt språk som ändå går som en dans

Ögon som är isblåa som få
lockar mej på
era läppar
som inte smakar peppar
som min förre pojkväns läppar gjorde

Ingen äger mig nu, jag är ledig, men ingen ägde
mig då heller
Kom närmare och se närmare, eller?

Ta tag i fina finnen killens kalsonger
och börja sjunga Sverige sånger
Skrattade som en galning
som rymt från sjukhus för en galning

Fina finnen killen
tog tag i mej?
Åh nej.

Han tog tag i spritflaskan
och drack opp och spottade på askan
i askkoppen
köpt i Coop som var oppen

Känna på lemmen
och utbrista - Nämen!
Och fnittra som om jag vore hysterisk

Fina finnen killen rodnade och tog en risk
och kysste mej
som ej
skickade honom till vinden
utan till sjunde himlen




Fri vers av dikternas_miia
Läst 438 gånger
Publicerad 2006-10-09 19:09



Bookmark and Share


    NoSubstancE
Åh helt underbar.. alldeles glad och lycklig känns denna dikten!! :) Även jag gillar slutet.. *såklart*
2006-10-10

  The Third Poet
heheh ne kalla dem finnar, skiter i om dem blir sura :), det får dem ta, rolig dikt, och ett helt underbart avslut :), kunde nog inte bli bättre ;P
2006-10-09
  > Nästa text
< Föregående

dikternas_miia