Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans är man mer ensam

Du tassar på nätta fötter
runt fotavtryck i min själ
vi skrattar i mörkret
för vi vet
att vi måste
men du gråter mot min axel

när det går för dig

och om jag sträcker ut en hand
kommer du att ta den?
kommer du att ta den?

Jag behöver den själv
hur skall jag annars
kunna hålla i mig?




Fri vers av Roger Magnusson
Läst 441 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-10 13:53



Bookmark and Share


  sol
åh
den här är ju så härlig..
t

på riktigt!
2008-04-20

  Lilla My* VIP
Starkt skrivet och tillsammans kan man absolut vara mer ensam än ensam ensam!
2007-01-13

    britta VIP
ja!
2007-01-04

  sol
jag har ju min egen tolkning av den här
- ur min egen upplevelsebank.

och det griper!
hårt.

fanhårt
2006-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Roger Magnusson