Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(om att göra abort)


Älskade oönskade barn

Utan att välja
har jag gjort mitt tunga val
att förbli ensam

Det nya livet
skulle älska mig kravlöst
Bli en del av mig

Saknaden fylls upp
Hur kan man älska något
som aldrig funnits?




Bunden vers (Haiku) av Maskros
Läst 232 gånger
Publicerad 2006-10-10 16:28



Bookmark and Share


  prinscess VIP
den här gjorde ont att läsa
det är ett svårt val man gör
starkt av dig att skriva om detta....
kram vännen
2006-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Maskros
Maskros