Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick lust att skriva en dikt om den tid som snart är på intåg - vintern


Ett vitt andetag

Du frusna liv
som ännu vilar i nattens dvala

Du frusna tid
då kölden vältrar de själar kala

Andas in minnen
som sakta vill falna

Andas ut sorger
och låt dem svalna

För lyckan är flyktig
men sorgens djup bestående

Så sug in det nya livet
Andas i vitt




Fri vers av Maskros
Läst 199 gånger
Publicerad 2006-10-10 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maskros
Maskros