Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är sann vänskap egentligen?

Jag har aldrig
tidigare svikit dig.
Jag har funnits där
för dig när du haft
det svårt och du för
mig.

Men så hände
det som jag inte
trodde skulle hända!

Du blev sur
- När jag inte
ringde som jag
lovat.

Du skrev i ett
sms att jag skulle
få tillbaka mina saker
jag hade hos dig.

Sakerna har jag
fortfarande inte
fått tillbaka å du
hör inte av dig.

Trodde det vi hade
var äkta vänskap.
Men det var det
tydligen inte.

Saknar dig min BÄSTA vän!!




Fri vers av Davidoff
Läst 481 gånger
Publicerad 2006-10-11 02:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja en del människor är 'roliga' så..
Vem kan bli sur för någon glömmer ringa?
En av mina västa väninnor och glömsk som få..nej nej ..tänk ' Blir man upprörd över ting som är små, så var man väl inte större än så'..du kan finna bättre vänner.
2006-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Davidoff
Davidoff