Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är alltid en viss fördröjning från det någonting händer till dess att det registreras av hjärnan


Här och nu?

Jag var här

alldeles nyss!




Övriga genrer av Anders P VIP
Läst 246 gånger
Publicerad 2006-10-11 09:57



Bookmark and Share


  Rachel Roth
...så är det ju
2006-10-11

    Bodil Sandberg
Sen är du DÄR om en stund ....kram
2006-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP