Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
( så känns det efter en underbar dag med familjen ).


Lyckan dyker upp


ja visst är det så
att man kan vara lycklig ibland

le och skratta
känna värme och glädje

visst är det så
att lyckan kommer ibland
i glädjetjut och i värmens hand





Fri vers av Malin Johansson
Läst 270 gånger
Publicerad 2004-11-28 23:24



Bookmark and Share


  Mats L.
Stämmer så väl med livet
2004-12-02

  Markattan
Ja, visst är det underbart när lyckan invaderar ens kropp, själ och sinne. Det skänker en härlig känsla, precis som dina ord gör.
2004-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.