Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ditt bästa.

det bästa
du kan göra

är att göra det
du är bäst på




Fri vers av Anders P VIP
Läst 177 gånger
Publicerad 2006-10-11 12:31



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
... och säga till dig själv: "Lagom bra räcker. Bäst kan någon annan vara".
2008-10-06

    Bodil Sandberg
Ja det är helt klart absolut kloka ord!
2006-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP