Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvekande känslor




Förvirrad

Tvekande

Osäker

Undrande




Över mina känslor för dig









Kan man verkligen älska någon man aldrig träffat?




Fri vers av Davidoff
Läst 260 gånger
Publicerad 2006-10-11 12:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
*L* ja det kan man...
2006-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Davidoff
Davidoff