Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den anonyme damen


Där låg hon så stel och kall
en gammal dam till sista vilan
hon låg på golvet med utsträckt arm
i en pose mot telefonen

Om hennes sista stund var bland demoner
eller omgiven av änglakör får vi inte veta
När ambulansmännen kom var allt för sent
då låg hon redan där i sin ensamhet

Grannar slog larm när det spreds en odör
blev förbannade då städning ej blivit ordentligt utförd
Inte tusan kunde de veta att lukten kom av död

Jaså hade fru Andersson dött helt plötsligt
hade inte någon av oss hört henne falla
borde de inte hört henne ropa
men där var det oftast tyst
då hon inte ville störa




Fri vers av Rosen VIP
Läst 458 gånger
Publicerad 2006-10-11 21:39



Bookmark and Share


    sunnanvind
Fruktansvärd sanning...Man fattar inte att det kan hända! Bra skrivet om ett ämne som angår oss alla...
2007-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP