Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens pussel

någonting saknas
en pusselbit fattas mig
kärlek i mitt liv




Bunden vers (Haiku) av Klara_
Läst 507 gånger
Publicerad 2006-10-11 21:58



Bookmark and Share


    Hanna_
Sorgligt men sant! ;)
Nej, jag älskar ju dig!
2006-10-15

    Hanna_
sorgligt men sant! ;)
Nej, jag älskar ju dig!
2006-10-15

  E-rik08
alla dina texter är så sorgsna... men vad är det som saknas?
2006-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Klara_
Klara_

Mina favoriter
och Gud log....