Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

6 Förvänta dig inte Jesus Kristus

Enda Frälsaren han känt
var gubben med glassar på torget.
De svalkade varje gång




Bunden vers (Haiku) av Henrik Svensson
Läst 481 gånger
Publicerad 2006-10-12 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson