Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

8 Förvänta dig inte att Gud kommer ner och räddar dig på den yttersta dagen.

Han fann att kometer var
större hot mot världen än satan
och romariket åter




Bunden vers (Haiku) av Henrik Svensson
Läst 547 gånger
Publicerad 2006-10-12 18:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson