Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hemligt möte

Kära

Möt mig
I dimman

låt den
sluka oss
och utplåna
våra namn

bevilja sedan
våra förehavanden
att omgärdas av
parentestecken

och när solen
åter bräcker

låt oss återvända
till våra värv
vederkvickta

men utan
anspråk




Fri vers av Anders P VIP
Läst 247 gånger
Publicerad 2006-10-13 06:41



Bookmark and Share


  kath
en önskan om en plats där kärleken får mötas utan konsekvenser som verkligheten alltid bjuder .... vackert
2006-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP