Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


vansinne

nattens varma andedräkter pussade mig på fötterna
men julklapparna var blå
fast att jag hade skrikit röd!

mannen kommer från ett mörkt hörn...
i det högra hörnet i vårat gröna hus

men julskinkan hade ett tupphuvud.
när tomten vred av huvudet

så sprang dom iväg på sina små närver. sen upptäckte jag att......
.....jag sovit, drömt men det var verklighet!




Fri vers av Svartvit dröm
Läst 478 gånger
Publicerad 2006-10-13 12:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Svartvit dröm
Svartvit dröm