Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jaktscen

räven jagar sork
smyger genom höstgräset
dristar ett krumsprång




Bunden vers (Haiku) av Anders P VIP
Läst 355 gånger
Publicerad 2006-10-13 14:19



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Jättefin haiku! Ser det inom mig.
2008-10-06

  Hans w-art Westlund VIP
skapar en tydlig bild i mitt huvud..
2006-10-13

  Hans w-art Westlund VIP
skapar en tydlig bild i mitt huvud..
2006-10-13

  eatinginside
Fin och söt, ger en riktiga naturkänslor! Kan jag behöva ibland, som kommer från landet men numera inte har sån tillgång till naturen.
2006-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP