Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i skogen

på skogspromenad
plötsligt brak bakom granen
skrämde en tjäder




Bunden vers (Haiku) av Anders P VIP
Läst 477 gånger
Publicerad 2006-10-13 20:35



Bookmark and Share


  The Third Poet
finns inget mer åh säga än - Vacker Haiku och vackert rolig bild :) första haikun jag kommenterar, och den e du värd :)
2006-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP