Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja så kan det kännsd en fredagkväll...


Ingen fattar


Några glas vin och vi skrattade åt missären,

ingen fattar egentligen någonting,

livet är en missär...




Fri vers av Vildaste
Läst 288 gånger
Publicerad 2006-10-13 22:21



Bookmark and Share


  Christian_H
Mycket bra och verkligt. Alla kan relatera till denna. Fint uppbyggd med så få ord.
2006-10-16

  W.Riter
Ibland är det gott att få skratta fast man inte fattar någonting.
2006-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Vildaste
Vildaste