Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en känsla av tid

Tiden känns sliten
rusar inte framåt
lika oförväget
och nyfiket

tiden känns trött
tvekar ibland
om riktningen
vänder sig om
blickar bakåt
minns

tiden känns gammal
inte längre
lika synkroniserad
med urens
obeveklighet

tiden känns färdig
förankrad i
ett djupare skikt
där grunda tankar
simmar förgäves




Fri vers av Anders P VIP
Läst 221 gånger
Publicerad 2006-10-13 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP